Klorida Barium

Klorida Barium

Halo, ayo konsultasi produk!

Klorida Barium

Titik lebur: 963 ° C (lit.)

Titik didih: 1560 ° C

Kapadhetan: 3,856 g / mL ing 25 ° C (lit.)

Temp panyimpenan : 2-8 ° C

Kelarutan: H2O: larut

Wangun: manik-manik

Werna: Putih

Gravitasi Khusus: 3.9

PH: 5-8 (50g / l, H2O, 20 ℃)

Kelarutan banyu: Larut ing banyu lan metanol. Ora larut ing asam, etanol, aseton lan etil asetat. Sedhot larut ing asam nitrat lan asam klorida.

Sensitif: Hygroscopic

Merck: 14,971

Stabilitas: Stabil.

CAS: 10361-37-2


Detail Produk

Tag Produk

Profil perusahaan

Tipe Bisnis: Perusahaan Produsen / Pabrik & Dagang
Produk utama: Magnesium Chloride Calcium Chloride, Barium Chloride,
Sodium Metabisulphite, Sodium Bicarbonate
Jumlah Karyawan: 150
Taun Estimasi: 2006
Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9001
Lokasi: Shandong, China (Daratan)

Informasi dhasar

Kode HS: 2827392000
No PBB .: 1564
Katon: bubuk kristal putih

Dihidrasi Klorida Barium
No CAS.: 10326-27-9
Formula Molekuler: BaCl2 · 2H2O

Barium Klorida Anhidrat
No CAS.: 10361-37-2
Formula Molekuler: BaCl2
EINECS No. kaping233-788-1

Preparasi Klorida Barium Industri

Barite umume digunakake minangka bahan sing ngemot barite barium sulfat, batubara lan kalsium klorida dicampur, lan dikalsinasi kanggo njupuk barium klorida, reaksi kaya ing ngisor iki:
BaSO4 + 4C + CaCl2 → BaCl2 + CaS + 4CO ↑.
Cara produksi Barium Chloride anhidrat: Barium klorida dihydrate digawe panas nganti ndhuwur 150 ℃ kanthi dehidrasi kanggo entuk produk klorida barium anhidrat. sawijining
BaCl2 • 2H2O [△] → BaCl2 + 2H2O
Barium klorida uga bisa disiapake saka barium hidroksida utawa barium karbonat, sing pungkasan ditemokake kanthi alami minangka mineral "Witherite". Garam dhasar iki menehi reaksi nalika menehi klorida barium klorida. Ing skala industri, disiapake liwat proses rong langkah

Rincian produk

1) Klorida Barium, Dihidrat

Barang  Spesifikasi
Klorida Barium (BaCl. 2H2O) 99,0% mnt
Strontium (Sr) 0,45% maks
Kalsium (Ca) 0,036% maks
Sulfide (adhedhasar S) 0,003% maks
Ferrum (Fe) 0,001% maks
Banyu ora larut 0,05% maks
Natrium (Na) -

2) Klorida Barium, Anhidrat

Items                           Spesifikasi  
BaCl2 97% min
Ferrum (Fe) 0,03% maks
Kalsium (Ca) Maks 0,9%
Strontium (Sr) 0,2% maks
Kelembapan Maksimal 0,3%
Banyu ora larut Maks. 0,5%

Kauntungan Kompetitif Utama

Sampel Ditampa Oder Cilik Kasedhiya
Distribusi sing Ditampa Reputasi
Pangiriman Prompt Kualitas Harga
Jaminan / Garansi Persetujuan Internasional
Negara Asal, CO / Formulir A / Formulir E / Formulir F ...

Nduwe luwih saka 10 taun pengalaman profesional ing produksi Natrium Hydrosulfite;
Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, sampel gratis kasedhiya;
Nyedhiyakake analisis pasar lan solusi produk sing cukup;
Kanggo nyedhiyakake pelanggan rega paling kompetitif ing tahap apa wae;
Biaya produksi sithik amarga kalodhangan sumber daya lokal lan biaya transportasi sing murah
amarga jarak cedhak dermaga, mesthekake rega kompetitif.

Aplikasi

1) Klorida Barium, minangka uyah barium sing larut, barium klorida nemokake aplikasi sing akeh ing laboratorium. Umume digunakake minangka tes kanggo ion sulfat.
2) Barium klorida umume digunakake kanggo perawatan panas logam, manufaktur uyah barium, alat elektronik, lan digunakake minangka pelembut banyu.
3) Bisa digunakake minangka agen dehidrasi lan reagen analisis, digunakake kanggo perawatan panas mesin.
4) Umume digunakake minangka tes kanggo ion sulfat.
5) Ing industri, barium klorida umume digunakake kanggo ngresiki larutan brine ing tanduran klorin kaustik lan uga kanggo nggawe uyah perawatan panas, kasus pengerasan baja.
6) Ing Pabrik pigmen, lan pabrik uyah barium liyane.
7) BaCl2 digunakake ing kembang api kanggo menehi warna ijo sing padhang. Nanging, toksisitas kasebut mbatesi aplikasi.
8) Barium Chloride uga digunakake (kanthi asam Hydrochloric) minangka tes sulphat. Nalika rong bahan kimia kasebut dicampur karo uyah sulfat, bentuk endapan putih, yaiku barium sulfat.
9) Kanggo produksi stabilisator PVC, pelumas minyak, barium chromate lan barium fluoride.
10) Kanggo stimulasi jantung lan otot liyane kanggo tujuan obat.
11) Kanggo nggawe keramik kaca kinescope warna.
12) Ing industri, barium klorida umume digunakake utamane ing sintesis pigmen lan produksi rodentisida lan obat-obatan.
13) Minangka flux ing produksi logam magnesium.
14) Ing produksi soda kaustik, polimer, lan stabilisator.

Kemasan

Spesifikasi kemasan umum: 25KG, 50KG; 500KG; 1000KG, 1250KG Jumbo Bag;
Ukuran Kemasan: Ukuran tas Jumbo: 95 * 95 * 125-110 * 110 * 130 ;
Ukuran tas 25kg: 50 * 80-55 * 85
Kantong cilik yaiku tas lapisan kaping pindho, lan lapisan njaba duwe film lapisan, kanthi efektif bisa nyegah panyerapan lembab. Jumbo Bag nambah aditif proteksi UV, cocog kanggo transportasi jarak adoh, uga ing macem-macem iklim.

Pasar Ekspor Utama

Asia Afrika Australasia
Eropa Timur Tengah
Amerika Utara Amerika Tengah / Selatan

Pembayaran & Pengiriman

Jangka Pembayaran: TT, LC utawa kanthi negosiasi
Port of Loading: Pelabuhan Qingdao, China
Wektu timbal: 10-30 dina sawise konfirmasi pesen

Informasi MSDS

Karakteristik mbebayani:Barium klorida ora bisa dibakar. Iki beracun banget. Nalika kontak boron trifluoride, reaksi kasar bisa kedadeyan. Telek utawa dihirup bisa nyebabake keracunan, utamane liwat saluran pernapasan lan saluran pencernaan kanggo nyerang awak manungsa, bakal nyebabake drooling lan ngobong esofagus, nyeri weteng, kram, mual, mutah, diare, tekanan darah tinggi, ora ana pulsa firma hukum , kram, kringet adhem akeh, kekuwatan otot sing ringkih, gaya urip, masalah sesanti lan wicara, angel ambegan, pusing, tinnitus, eling biasane jelas. Ing kasus sing parah, bisa nyebabake pati tiba-tiba. Ion barium bisa nyebabake stimulan otot, banjur mboko sithik dadi lumpuh. LD50150mg oral / kg, tikus peritoneal LD5054mg / kg, tikus kanthi LD5020mg / kg intravena, kanthi asu ing LD5090mg / kg.
Langkah sepindah: Nalika kulit ngubungi, mbilas nganggo banyu, banjur sakabeheng nganggo sabun. Nalika kontak mripat, siram nganggo banyu. Supaya pasien sing nyedhot bledug kudu lunga saka wilayah sing wis kontaminasi, pindhah menyang papan sing seger, ngaso lan tetep anget, yen perlu, ambegan gawean kudu golek dhokter. Nalika ditelan, langsung mbilas tutuk, lavage lambung kudu dijupuk nganggo banyu anget utawa natrium hidrosulfit natrium 5% kanggo katarsis. Malah nguntal luwih saka 6 jam, lambung lambung uga perlu. Infus intravena alon-alon dijupuk nganggo natrium sulfat 1% 500ml ~ 1 000ml, injeksi intravena uga bisa dijupuk nganggo natrium thiosulfat 10% 10ml ~ 20ml. Pangobatan kalium lan gejala kudu ditindakake.
Garam barium larut saka barium klorida diserep kanthi cepet, saengga gejala kasebut tuwuh kanthi cepet, kapan wae serangan jantung utawa kelumpuhan otot pernafasan bisa nyebabake pati. Mula, pertolongan pertama kudu diatasi wektu.
Kelarutan ing banyu Gram sing larut saben 100 ml banyu ing suhu sing beda (℃):
31,2g / 0 ℃; 33.5g / 10 ℃; 35.8g / 20 ℃; 38.1g / 30 ℃; 40.8g / 40 ℃
46,2g / 60 ℃; 52.5g / 80 ℃; 55.8g / 90 ℃; 59,4g / 100 ℃.
Keracunan Waca barium klorida dihidrat.

Informasi Bahaya & Keselamatan: Kategori: bahan beracun.
Nilai keracunan: beracun banget.
Toksisitas oral tikus LD50: 118 mg / kg; Oral-Mouse LD50: 150 mg / kg
Ciri-ciri bebaya murub: Ora gampang kobong; asap geni lan klorida beracun sing ngemot senyawa barium.
Karakteristik panyimpenan: Pengeringan suhu rendah ventilasi Keuangan; iku kudu disimpen kanthi aditif panganan.
Agen pemadam: Banyu, karbon dioksida, garing, lemah pasir.
Standar Profesional: TLV-TWA 0,5 mg (barium) / meter kubik; STEL 1,5 mg (barium) / meter kubik.
Profil Reaktivitas:
Barium Chloride bisa reaksi kanthi kuat karo asam percarboxylic BrF3 lan 2-furan ing bentuk anhidrat. Pengambilan Bahaya 0,8 g bisa uga fatal.
Bebaya Api:
Bahan bakar kasebut ora bisa diobong, nanging bisa bosok nalika dadi panas kanggo ngasilake asap korosif lan / utawa beracun. Sawetara iku oksidator lan bisa ngobong bahan bakar (kayu, kertas, minyak, sandhangan lsp). Kontak karo logam bisa uga ana gas hidrogen sing gampang kobong. Wadah bisa njeblug nalika dipanas.
Informasi Keamanan:
Kode Bahaya: T, Xi, Xn
Pernyataan Risiko: 22-25-20-36 / 37 / 38-36 / 38-36
Pernyataan Keamanan: 45-36-26-36 / 37/39
UN : 1564
WGK Jerman: 1
RTECS CQ8750000
TSCA: Nggih
Kode HS: 2827 39 85
Kelas Bahaya: 6.1
Kelompok Pengepakan: III
Data Zat Mbebayani: 10361-37-2 (Data Zat Mbebayani)
Keracunan LD50 kanthi lisan ing Kelinci: 118 mg / kg

Racun kanthi konsumsi, rute subkutan, intravena, lan intraperitoneal. Penyerapan inhalasi barium klorida padha karo 60-80%; panyerepan lisan padha karo 10-30%. Efek reproduksi eksperimental. Dilaporake data mutasi. Deleng uga COMPOUNDS BARIUM (larut). Yen digawe panas kanggo dekomposisi, dheweke ngetokake asap beracun saka Cl-

  • Barium Chloride (1)
  • Barium Chloride (2)
  • Barium Chloride (3)
  • Barium Chloride (4)
  • Barium Chloride (5)
  • Barium Chloride (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita