Sodium Metabisulphite

Sodium Metabisulphite

Halo, ayo konsultasi produk!

Sodium Metabisulphite

Jeneng: Sodium Metabisulphite

Jeneng Liyane: Sodium Metabisufite; Sodium Pyrosulfite; SMBS; Disodium Metabisulfite; Disodium Pyrosulphite; Fertisilo; Sodium Metabisulfitede; Sodium Metabisulfite (Na2S2O5); Sodium Pyrosulfite (Na2S2O5); Sodium Dissulfite; Sodium Disulphite; Sodium Pyrosulphite.

Katon: bubuk kristal putih utawa kuning utawa kristal cilik; Panyimpenan kanggo warna-warna kuning gradien kanthi suwe.

PH: 4.0 nganti 4.6

Kategori: Antioksidan.

Formula molekul: Na2S2O5

Bobot molekul: 190,10

CAS: 7681-57-4

EINECS: 231-673-0

Titik lebur: 150(bosok)

Kapadhetan relatif (banyu = 1): 1,48


Detail Produk

Tag Produk

Profil perusahaan

Tipe Bisnis: Perusahaan Produsen / Pabrik & Dagang
Produk utama: Magnesium Chloride Calcium Chloride, Barium Chloride,
Sodium Metabisulphite, Sodium Bicarbonate
Jumlah Karyawan: 150
Taun Estimasi: 2006
Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9001
Lokasi: Shandong, China (Daratan)

Informasi dhasar

Jeneng: Sodium Metabisulphite
Jeneng Liyane: Sodium Metabisufite; Sodium Pyrosulfite; SMBS; Disodium Metabisulfite; Disodium Pyrosulphite; Fertisilo; Sodium Metabisulfitede; Sodium Metabisulfite (Na2S2O5); Sodium Pyrosulfite (Na2S2O5); Sodium Dissulfite; Sodium Disulphite; Sodium Pyrosulphite.
Katon: bubuk kristal putih utawa kuning utawa kristal cilik; Panyimpenan kanggo warna-warna kuning gradien kanthi suwe.
PH: 4.0 nganti 4.6
Kategori: Antioksidan.
Formula molekul: Na2S2O5
Bobot molekul: 190,10
CAS: 7681-57-4
EINECS: 231-673-0
Titik lebur: 150 ℃ (dekomposisi)
Kapadhetan relatif (banyu = 1): 1,48
Kelarutan: Larut ing banyu lan asam ing larutan banyu (54g / 100 ml banyu ing 20 ℃; 81.7g / 100 ml banyu ing 100 ℃). Larut ing glisolol, rada larut ing etanol. Kapadhetan hubungan 1.4. Larut ing banyu, larut ing glisolol, rada larut ing etanol. lembab gampang diurai, kena hawa gampang dioksidasi dadi natrium sulfat. Hubungan karo asam sing kuat ngasilake sulfur dioksida lan bentuk uyah sing cocog. Tulis ing 150 ℃.

Rincian produk

Spesifikasi

      Barang

Kelas Teknologi

 Bahan Panganan

Konten Na2S2O5

97,0% mnt   97,0% mnt

SO2

65,0% mnt   65,0% mnt

Logam abot (minangka Pb)

  0,0005% maks

Arsenik (Minangka)

0,0001% maks   0,0001% maks

Wesi (Fe)

0,005% maks   0,003% maks

Banyu ora larut

0,05% maks   0,04% maks

Aplikasi

Industri kimia:
1) Digunakake kanggo produksi bubuk asuransi, analgin sulfadimethylpyrimidine, caprolactam, lan kloroform, phenylpropylsulfone lan pemurnian benzaldehida.
2) Digunakake minangka fixer ing industri fotografi.
3 industry Industri rempah-rempah digunakake kanggo ngasilake vanillin.
4) Digunakake minangka pengawet industri kanggo nggawe bir, koagulan karet lan dechlorination kain katun sawise pemutihan.
5) Penengah, pewarna lan penyamakan organik digunakake kanggo nyuda agen elektroplating, perawatan banyu limbah ing kebon minyak.
6) Digunakake minangka agen ganti mineral ing tambang.
Farmasi:
1) Kanggo produksi kloroform, phenylpropylsulfone lan benzaldehyde.
2) Industri karet digunakake minangka koagulan.
Industri:
1) Digunakake kanggo nyithak lan nyukur, sintesis organik, nyetak, kulit, farmasi lan lapangan liyane.
2) Industri pencetakan lan pewarna kanggo pemutih katun sawise agen deklorinasi, aditif nyaring katun.
3) Industri kulit digunakake kanggo perawatan kulit, sing bisa nggawe kulit alus, gebu, angel, anti banyu, tahan lentur, tahan ageman lan sifat liyane.
4) Industri kimia digunakake kanggo sintesis organik obat-obatan lan rempah-rempah, produksi hidroksivanilin, hidroksiamin hidroklorida, lsp.
5) Industri fotografi digunakake minangka pangembang, lsp.
Industri panganan:
Digunakake minangka agen pemutih, pengawet, agen pelonggaran, antioksidan, pelindung warna lan agen tetep seger.
Langkah perawatan

Proses Produksi

Kaping pisanan, belerang kasebut diremuk dadi bubuk, lan dikirim menyang tungku pembakaran kanthi udara sing dikompres kanggo pembakaran udakara 600 ~ 800 ℃. Jumlah hawa sing ditambahake udakara 2 kali jumlah teori, lan konsentrasi gas SO2 yaiku 10-13.
Kapindho, sawise adhem, ngilangi bledug lan filtrasi, belerang sublimasi lan kotoran liyane dicopot, lan suhu gas dikurangi udakara 0 ℃, lan dilebokake menyang reaktor seri
Reaktor tahap kaping telu ditambahake kanthi omben-omben ibu lan larutan soda soda kanggo reaksi netralisasi, formula reaksi kaya ing ngisor iki:
2NaHSO4 + Na2CO3 - 2Na2SO4 + CO2 + H2O
Suspensi sodium sulfit sing diasilake diterusake kanthi sukses liwat tahap kaping loro lan reaktor tahap kaping pisanan kanggo reaksi penyerapan karo SO2 kanggo mbentuk kristalisasi natrium metabisulfit.

Pembayaran & Pengiriman

Jangka Pembayaran: TT, LC utawa kanthi negosiasi
Port of Loading: Pelabuhan Qingdao, China
Wektu timbal: 10-30 dina sawise konfirmasi pesen

Kauntungan Kompetitif Utama

Sampel Ditampa Oder Cilik Kasedhiya
Distribusi sing Ditampa Reputasi
Pangiriman Prompt Kualitas Harga
Jaminan / Garansi Persetujuan Internasional
Negara Asal, CO / Formulir A / Formulir E / Formulir F ...

Nduwe luwih saka 10 taun pengalaman profesional ing produksi Sodium Metabisulphite;
Bisa ngatur pengepakan miturut sarat sampeyan; Faktor keamanan tas jumbo yaiku 5: 1;
Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, sampel gratis kasedhiya;
Nyedhiyakake analisis pasar lan solusi produk sing cukup;

Langkah-langkah kontrol geni

Cara pemadam kebakaran: personel pemadam kebakaran kudu nganggo geni lengkap - sandhangan sing kebakaran, adu geni nalika angin. Nalika mateni geni, pindhah wadhah sing paling adoh saka lokasi geni menyang area sing mbukak.
Perawatan darurat: isolasi area kontaminasi kebocoran, akses terbatas; personil darurat dianjurake kanggo nganggo topeng debu (tutup lengkap), nganggo setelan gas; Aja bledug, disapu kanthi tliti, lebokake tas lan pindhah menyang papan sing aman; Yen ana akeh bocor, tutup nganggo plastik lan kanvas. Kumpulake, daur ulang utawa transportasi menyang situs pembuangan sampah kanggo dibuwang.
Watesan pajanan kerja TLVTN: 5mg / m3
Kontrol teknik: proses produksi ditutup, lan ventilasi diperkuat.
Perlindhungan sistem pernafasan: yen konsentrasi bledug ing udhara ngluwihi standar, sampeyan kudu nganggo topeng debu panyedhot mandhiri. Yen nylametake darurat utawa evakuasi, respirator udara kudu digunakake.

Panyimpenan lan transportasi

Pancegahan kanggo Operasi
Operasi tertutup kanggo ngiyatake ventilasi. Operator kudu dilatih khusus lan ngetutake prosedur operasi. Operator dianjurake kanggo nganggo masker debu penyedot mandhiri, nganggo kacamata protèktif keamanan kimia, nganggo klambi permeasi anti-beracun, lan nganggo sarung tangan karet. . Aja kontak karo oksidan lan asam. Ngalahake kanthi entheng kanggo nyegah kerusakan kemasan lan kontainer. Dilengkapi peralatan perawatan darurat kebocoran. Wadhah Gejala bisa nahan zat sing mbebayani.
Panyimpenan: Shading, panyimpenan sing disegel.
Kudu disimpen ing gudang sing adhem lan garing. Paket kasebut kudu ditutup kanggo nyegah oksidasi udara. Ati-ati saka kelembapan. Transportasi kudu dilindhungi saka udan lan sinar srengenge. Dilarang nyimpen lan transportasi karo asam, oksidan lan mbebayani lan bahan beracun. Produk iki ora cocog kanggo disimpen dawa. Nangani kanthi ati-ati nalika mbukak lan mbongkar supaya ora rusak. Yen ana geni, gunakake banyu lan macem-macem alat pemadam kebakaran kanggo mateni kobongan.
Masalah transportasi
Pengepakan kudu lengkap lan muatan kudu aman nalika ngirim. Priksa manawa kontainer ora bocor, ambruk, tiba utawa ngrusak sajrone transportasi. Dilarang banget dicampur karo oksidan, asam, lan bahan kimia sing bisa dipangan. kudu dilindhungi saka srengenge, udan lan suhu dhuwur. Kendharaan kudu diresiki sawise transportasi.

  • Sodium Metabisulphite (1)
  • Sodium Metabisulphite (1)
  • Sodium Metabisulphite (2)
  • Sodium Metabisulphite (3)
  • Sodium Metabisulphite (4)
  • Sodium Metabisulphite (5)
  • Sodium Metabisulphite (6)
  • Sodium Metabisulphite (7)
  • Sodium Metabisulphite (8)
  • Sodium Metabisulphite (9)
  • Sodium Metabisulphite (10)
  • Sodium Metabisulphite (11)
  • Sodium Metabisulphite (12)
  • Sodium Metabisulphite (13)
  • Sodium Metabisulphite (14)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita