Natrium Bromida

Natrium Bromida

Halo, ayo konsultasi produk!

Natrium Bromida

Jeneng Inggris: Sodium Bromide

Jeneng liyane: Sodium Bromide, Bromide, NaBr

Formula kimia: NaBr

Bobot Molekuler: 102,89

Nomer CAS: 7647-15-6

Nomer EINECS: 231-599-9

Kelarutan banyu: 121g / 100ml / (100), 90.5g / 100ml (20) [3]

Kode S: 2827510000

Konten utama: cairan 45%; 98-99% padhet

Katon: Wêdakakêna kristal putih


Detail Produk

Tag Produk

Profil perusahaan

Tipe Bisnis: Perusahaan Produsen / Pabrik & Dagang
Produk utama: Magnesium Chloride Calcium Chloride, Barium Chloride,
Sodium Metabisulphite, Sodium Bicarbonate
Jumlah Karyawan: 150
Taun Estimasi: 2006
Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9001
Lokasi: Shandong, China (Daratan)

Informasi dhasar

Jeneng Inggris: Sodium Bromide
Jeneng liyane: Sodium Bromide, Bromide, NaBr
Formula kimia: NaBr
Bobot Molekuler: 102,89
Nomer CAS: 7647-15-6
Nomer EINECS: 231-599-9
Kelarutan banyu: 121g / 100ml / (100 ℃), 90.5g / 100ml (20 ℃) ​​[3]
Kode HS: 2827510000
Konten utama: cairan 45%; 98-99% padhet
Katon: Wêdakakêna kristal putih

Properti fisik lan kimia

Properties fisik
1) Properti: Kristal kubik tanpa warna utawa bubuk granular putih. Ora ana ambu, asin lan rada pait.
2) Kapadhetan (g / mL, 25 ° C): 3.203;
3) Titik lebur (℃): 755;
4) Titik didih (° C, tekanan atmosfer): 1390;
5) Indeks réfraktif: 1,6412;
6) Titik lampu kilat (° C): 1390
7) Kelarutan: gampang larut ing banyu (larut yaiku 90.5g / 100ml banyu ing 20 ° C, kelarutan yaiku 121g / 100 ml banyu ing 100 ° C), larutan banyu netral lan konduktif. Ringan larut ing alkohol, larut ing asetonitril, asam asetik.
8) Tekanan uap (806 ° C): 1mmHg.
Bahan kimia
1) Kristal natrium bromida anhidrat endhog ing larutan natrium bromida ing suhu 51 ℃, lan dihydrate dibentuk nalika suhu luwih murah tinimbang 51 ℃.
NaBr + 2 h2o = NaBr · 2 H2O
2) Natrium bromida bisa diganti gas klorin kanggo menehi bromin.
2Br- + Cl2 = Br2 + 2Cl-
3) Natrium bromida ditanggepi karo asam sulfat klempakan kanggo ngasilake bromin, yaiku, kanthi tumindak asam oksidasi kuat, natrium bromida bisa dioksidasi lan bebas saka bromin.
2NaBr + 3H2SO4 (klempakan) = 2NaHSO4 + Br2 + SO2 ↑ + 2H2O
4) Natrium bromida bisa reaksi karo asam sulfat encer kanggo ngasilake hidrogen bromida.
NaBr + H2SO4 = HBr + NaHSO4
5) Ing larutan banyu, natrium bromida bisa nanggepi ion perak kanggo mbentuk bromida perak padhet kuning cahya.
Br - + Ag + = AgBr kiwa
6) Elektrolisis natrium bromida ing negara leleh kanggo ngasilake gas bromin lan logam natrium.
2 nabr semangat = 2 na + Br2
7) Larutan banyu sodium bromide bisa ngasilake sodium bromate lan hidrogen kanthi elektrolisis.
NaBr + 3H2O = elektrolitik NaBrO3 + 3H2 ↑
8) Reaksi organik bisa kedadeyan, kayata reaksi utama kanggo nggawe bromoethane:
NaBr + - H2SO4 + CH2CH2OH ⇌ NaHSO4 + CH3CH2Br + H2O

Rincian produk

Spesifikasi

Spesifikasi Natrium Bromida:

Barang

Spesifikasi

Penampilan

Cetha, tanpa warna kuning pucet

Assay (minangka NaBr)%

45-47

PH

6-8

Kekeruhan (NTU)

2.5

Gravitasi Khusus

1.470-1.520

 

Barang

Spesifikasi

Kelas Ekspor

Kelas Foto

Penampilan

Kristal Putih

Kristal Putih

Assay (minangka NaBr)%

99.0

99.5

Gelar Reresik

Kanggo lulus tes

Kanggo lulus tes

Klorida (minangka CL)%

0,1

0,1

Sulfat (kaya SO4)%

0,01

0,005

Bromates (minangka BrO3)%

0,003

0,001

PH (solusi 10% ing 25 derajat C)

5-8

5-8

Kelembapan%

0,5

0,3

Timbal (minangka Pb)%

0,0005

0,0003

Iodide (kaya aku)%

0,006

Metode Preparasi

1) Cara industri
Bromin sing rada gedhe banget langsung ditambahake ing larutan termal natrium hidroksida jenuh kanggo ngasilake campuran bromida lan bromat:
3Br2 + 6NaOH = 5NaBr + NaBrO3 + 3H2O
Campuran kasebut diuap dadi garing, lan residu padhet sing diasilake dicampur karo toner lan digawe panas kanggo nyuda bromate dadi bromide:
NaBrO3 = NaBr + 3 c + 3 co nulis
Pungkasane, dibubarake ing banyu, banjur disaring lan dikristalisasi, lan dikeringake ing 110 nganti 130 derajat Celcius.
* Cara iki minangka cara umum nyiyapake bromide kanthi bromin lan umume digunakake ing industri.
2) Cara nétralisasi
Gunakake natrium bikarbonat minangka bahan mentahan: larut natrium bikarbonat ing banyu, banjur netralake karo 35% -40% hidrokromida kanggo entuk larutan natrium bromida, sing dikondensasi lan digawe adhem kanggo nyepetake natrium bromida dihidrat. Saring, leburake dihidrate kanthi jumlah sithik banyu, gulung banyu bromin nganti wernane bromin katon anyar. Panas, decolor ing larutan banyu hidrogen sulfida, lan godhok. Ing suhu dhuwur, kristal kristalisasi hidroksidasi, lan sawise garing, banjur ditransfer menyang pengering lan disimpen nganti 110 nganti 1 jam. Banjur digawe adhem ing pengering kanthi desiccant kalsium bromida kanggo entuk natrium bromida natrium (kelas reagen).
Prinsip reaksi: HBr + NAHCO ₃ → NaBr + CO2 ↑ + H2O
Kanthi 40% alkali cair minangka bahan baku: lebokake asam hidrbromida menyang pot reaksi, kanthi aduk terus, tambahi 40% larutan alkali cair, netralake dadi PH7.5 - 8.0, reaksi kanggo ngasilake larutan natrium bromida. Larutan natrium bromida yaiku sentrifug lan saring menyang tangki panyimpenan solusi natrium bromida encer. Banjur menyang konsentrasi tangki penguapan, pakan menengah 1-2 kaping, kanthi gravitasi spesifik 1. 55 ° Dadi utawa, filtrasi sentrifugal, filtrasi menyang tangki panyimpenan cair natrium bromida Banjur dipencet menyang tangki kristalisasi, ing kristalisasi adhem aduk, lan banjur kristalisasi pamisahan sentrifugal, produk sing wis rampung. Minuman ibu bali menyang tangki cairan natrium bromida cair.
Prinsip reaksi: HBr + NaOH → NaBr + H2O
3) Cara nyuda urea:
Ing tank alkali, soda dibubarake ing banyu panas kanthi suhu 50-60 ° C, banjur urea
ditambahake kanggo larut 21 ° Dadi solusi. Banjur menyang pot reaksi reduksi, alon-alon liwat bromin, kontrol suhu reaksi 75-85 ° C, nganti pH 6-7, yaiku kanggo nggayuh pungkasan reaksi, mungkasi bromin lan aduk, golek solusi natrium bromida.
Nyetel pH nganti 2 kanthi asam hidrbromat, banjur atur pH dadi 6-7 kanthi urea lan natrium hidroksida kanggo ngilangi bromate. Solusi kasebut digawe panas nganti godhok lan larutan jenom bariom bromida ditambahake ing pH6 - 7 kanggo mbusak sulfat Yen uyah barium akeh banget, asam sulfat encer bisa ditambahake kanggo dicopot. Tambah karbon aktif menyang bahan reaksi sawise ngilangi kotoran, lan pasang nganti 4-6 jam. Sawise solusi kasebut diklarifikasi, disaring, diuap kanthi tekanan atmosfer, lan bahan penengah diisi kaping pirang-pirang. Mungkasi panganan sajrone 2 jam sadurunge kristalisasi. Nyetel pH nganti 6-7 1 jam sadurunge kristalisasi. Natrium bromida dipisahake lan dikeringake ing pengering drum Rotary.
Prinsip reaksi: 3Br2 + 3Na2CO3 + NH2ConH2 = 6NaBr + 4CO2 ↑ + N2 ↑ + 2H2O

Aplikasi

1) Industri sensitif kanggo persiyapan sensor film.
2) ing obat-obatan kanggo produksi diuretik lan obat penenang, digunakake kanggo perawatan neurasthenia, insomnia neurologis, rasa seneng mental, lan sapiturute. Sedatives nggabungke ion bromida ing awak lan duwe efek hambat entheng ing sistem saraf pusat, gawe tenang sing ora tenang lan pitik bungah. Iki gampang digunakke ing njero, nanging diekskresi kanthi alon. Iki digunakake kanggo ngatasi stres pitik sing disebabake dening faktor kayata transfer kawanan, beaking, injeksi obat, imunisasi, panangkepan, pengumpulan getih utawa keracunan obat.
3) Digunakake kanggo produksi rempah-rempah sintetis ing industri wangi.
4) digunakake minangka agen brominating ing industri pencetakan lan pewarna.
5) Iki uga digunakake kanggo nemtokake jejak kadmium, nyiapake deterjen kanggo mesin cuci piring otomatis, pabrik bromida, sintesis organik, piring fotografi lan sapanunggalane.

Flowchart saka Natrium Sulfite

1) Digunakake kanggo analisis tilak lan panentu Tellurium lan niobium lan nyiyapake solusi pangembang, uga digunakake minangka agen pangurangan;
2) Digunakake minangka stabilizer serat gaweyan manungsa, agen pemutih kain, pangembang fotografi, pewarna lan deoxidizer pemutih, agen pangurang rasa lan pewarna, remover kertas lignin, lsp.
3) Digunakake minangka bahan reaksi reagen analitis lan resistor fotosensitif;
4) Agen pemutih reduktif, sing duweni efek pemutihan ing panganan lan efek hambatan kuat ing oksidase ing panganan tanduran.
5) Industri pencetakan lan pewarna minangka deoksidizer lan pemutih, digunakake kanggo masak macem-macem kain katun, bisa nyegah oksidasi lokal serat katun lan mengaruhi kekuwatan serat, lan nambah keputihan bahan masak. Industri fotografi nggunakake pangembang.
6) Digunakake dening industri tekstil minangka penstabil kanggo serat gaweyan manungsa.
7) Industri elektronik digunakake kanggo nggawe resistor fotosensitif.
8) Industri perawatan banyu kanggo banyu limbah electroplating, perawatan banyu ngombe;
9) Digunakake minangka zat pemutih, pengawet, agen pelonggaran lan antioksidan ing industri panganan. Iki uga digunakake ing sintesis farmasi lan minangka agen pangurang kanggo produksi sayuran sing dehidrasi.
10) Digunakake kanggo ngasilake esul selulosa sulfit, natrium thiosulfat, bahan kimia organik, kain putih, lan liya-liyane, uga digunakake kanggo nyuda agen, pengawet, agen deklorinasi, lsp;
11) Laboratorium digunakake kanggo nyiapake sulfur dioksida

Pasar Ekspor Utama

Asia Afrika Australasia
Eropa Timur Tengah
Amerika Utara Amerika Tengah / Selatan

Kemasan

Spesifikasi kemasan umum: 25KG, 50KG; 500KG; 1000KG, 1250KG Jumbo Bag;
Ukuran Kemasan: Ukuran tas Jumbo: 95 * 95 * 125-110 * 110 * 130 ;
Ukuran tas 25kg: 50 * 80-55 * 85
Kantong cilik yaiku tas lapisan kaping pindho, lan lapisan njaba duwe film lapisan, kanthi efektif bisa nyegah panyerapan lembab. Jumbo Bag nambah aditif proteksi UV, cocog kanggo transportasi jarak adoh, uga ing macem-macem iklim.

Pembayaran & Pengiriman

Jangka Pembayaran: TT, LC utawa kanthi negosiasi
Port of Loading: Pelabuhan Qingdao, China
Wektu timbal: 10-30 dina sawise konfirmasi pesen

Kauntungan Kompetitif Utama

Sampel Ditampa Oder Cilik Kasedhiya
Distribusi sing Ditampa Reputasi
Pangiriman Prompt Kualitas Harga
Jaminan / Garansi Persetujuan Internasional
Negara Asal, CO / Formulir A / Formulir E / Formulir F ...

Nduwe luwih saka 15 taun pengalaman profesional ing produksi Sodiium Bromide;
Bisa ngatur pengepakan miturut sarat sampeyan; Faktor keamanan tas jumbo yaiku 5: 1;
Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, sampel gratis kasedhiya;
Nyedhiyakake analisis pasar lan solusi produk sing cukup;
Kanggo nyedhiyakake pelanggan rega paling kompetitif ing tahap apa wae;
Biaya produksi sithik amarga kalodhangan sumber daya lokal lan biaya transportasi sing murah
amarga jarak cedhak dermaga, mesthekake rega kompetitif.

Transportasi panyimpenan

1. Kudu disimpen ing papan sing garing, adhem lan berventilasi kanthi becik. Kanggo nyegah cahya srengenge, lan isolasi geni lan panas, dudu amonia, oksigen, fosfor, bubuk antimon lan alkali ing total panyimpenan lan transportasi. Kripik kayu, serutan lan jerami kudu dijaga supaya ora kobong.
2. Yen ana geni, alat pemadam kebakaran wedhi lan karbon dioksida bisa digunakake kanggo mateni geni kasebut.

  • Sodium Bromide
  • Sodium Bromide

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita