Sodium Hydrosulfite

Sodium Hydrosulfite

Halo, ayo konsultasi produk!

Sodium Hydrosulfite

Kelas Bahaya: 4.2
UN NO. : UN1384
Sinonim: uyah disodium; Natrium Suloksilat
No CAS.: 7775-14-6
Bobot Molekuler: 174.10
Formula Kimia: Na2S2O4


Detail Produk

Tag Produk

Profil perusahaan

Tipe Bisnis: Perusahaan Produsen / Pabrik & Dagang
Produk utama: Magnesium Chloride Calcium Chloride, Barium Chloride,
Sodium Metabisulphite, Sodium Bicarbonate
Jumlah Karyawan: 150
Taun Estimasi: 2006
Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9001
Lokasi: Shandong, China (Daratan)

Informasi dhasar

Kelas Bahaya: 4.2
UN NO. : UN1384
Sinonim: uyah disodium; Natrium Suloksilat
No CAS.: 7775-14-6
Bobot Molekuler: 174.10
Formula Kimia: Na2S2O4

Properti fisik lan kimia

Katon: Wêdakakêna putih, kristal.
Ambune: Sedhot nesu.
Gravitasi Khusus: Ora kasedhiya
Kelarutan: Larut ing banyu.
Kapadhetan: 2.19
PH: 6-7
Titik Didih: Ora ditrapake.
Titik lebur:> 300 C bosok.
Tekanan Uap (mm Hg): Ora ditemokake informasi.
Kapadhetan Akeh: ~ 0.9
Tingkat Penguapan (BuAc = 1): Ora ditemokake informasi.

Rincian produk

Specahan

INDEX 90% 88% 85% Panganan ADDITIF
Na2S2O4 90% 88% 85% 85%
Fe 20ppm 20ppm 20ppm 20ppm
Seng (Zn) 1ppm 1ppm 1ppm 1ppm
Logam abot liyane
(dietung dadi Pb)
1ppm 1ppm 1ppm 1ppm
Insolubles Banyu 0,05% 0,05% 0,05% 0,05%
Beting life (wulan) 12 12 12 12

Flowchart saka Sodium Hydrosulfite

Sodium Hydrosulfite

Aplikasi

1. Digunakake sacara umum ing industri tekstil kanggo pewarnaan tong, nyuda reresik, nyithak lan ngudani, pemutihan tekstil tekstil.
2. Digunakake ing pulp kertas pemutih, utamane pulpa mekanik, yaiku agen pemutih sing paling pas ing pulpa.
3. Digunakake ing pemutih lempung kaolin, pemutihan wulu lan pemutihan reduktif, pemutihan produk pring lan produk jerami.
4. Digunakake ing mineral, senyawa thiourea lan sulphides liyane.
5. Digunakake minangka agen pangurang ing industri kimia.
6. Bahan aditif panganan natrium hidrosulfit digunakake ing bahan panganan, minangka zat pemutih lan pengawet ing woh-wohan garing, sayuran garing, bihun, glukosa, gula, gula batu, karamel, permen, glukosa cair, tunas pring, jamur lan jamur kalengan.

Kauntungan Kompetitif Utama

Sampel Ditampa Oder Cilik Kasedhiya
Distribusi sing Ditampa Reputasi
Pangiriman Prompt Kualitas Harga
Jaminan / Garansi Persetujuan Internasional
Negara Asal, CO / Formulir A / Formulir E / Formulir F ...

Nduwe luwih saka 10 taun pengalaman profesional ing produksi Natrium Hydrosulfite;
Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, sampel gratis kasedhiya;
Nyedhiyakake analisis pasar lan solusi produk sing cukup;
Kanggo nyedhiyakake pelanggan rega paling kompetitif ing tahap apa wae;
Biaya produksi sithik amarga kalodhangan sumber daya lokal lan biaya transportasi sing murah
amarga jarak cedhak dermaga, mesthekake rega kompetitif.

Pasar Ekspor Utama

Asia Afrika Australasia
Eropa Timur Tengah
Amerika Utara Amerika Tengah / Selatan

Kemasan

Spesifikasi kemasan umum: 25KG, 50KG; 500KG; 1000KG, 1250KG Jumbo Bag;
Ukuran Kemasan: Ukuran tas Jumbo: 95 * 95 * 125-110 * 110 * 130 ;
Ukuran tas 25kg: 50 * 80-55 * 85
Kantong cilik yaiku tas lapisan kaping pindho, lan lapisan njaba duwe film lapisan, kanthi efektif bisa nyegah panyerapan lembab. Jumbo Bag nambah aditif proteksi UV, cocog kanggo transportasi jarak adoh, uga ing macem-macem iklim.

Pembayaran & Pengiriman

Jangka Pembayaran: TT, LC utawa kanthi negosiasi
Port of Loading: Pelabuhan Qingdao, China
Wektu timbal: 10-30 dina sawise konfirmasi pesen

  • Sodium Hydrosulfite  (1)
  • Sodium Hydrosulfite  (2)
  • Sodium Hydrosulfite  (3)
  • Sodium Hydrosulfite  (4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita