Natrium Sulfite

Natrium Sulfite

Halo, ayo konsultasi produk!

Natrium Sulfite

Katon lan katon: putih utawa kristal monoklinik utawa bubuk.

CAS: 7757-83-7

Titik lebur (): 150 (bosok banyu ilang)

Kapadhetan relatif (banyu = 1): 2.63

Formula molekul: Na2SO3

Bobot Molekuler: 126.04 (252.04)

Kelarutan: Larut ing banyu (67.8g / 100 mL (pitung banyu, 18 °C), ora larut ing etanol, lsp. 


Detail Produk

Tag Produk

Profil perusahaan

Tipe Bisnis: Perusahaan Produsen / Pabrik & Dagang
Produk utama: Magnesium Chloride Calcium Chloride, Barium Chloride,
Sodium Metabisulphite, Sodium Bicarbonate
Jumlah Karyawan: 150
Taun Estimasi: 2006
Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9001
Lokasi: Shandong, China (Daratan)

Informasi dhasar

Katon lan katon: putih utawa kristal monoklinik utawa bubuk.
CAS: 7757-83-7
Titik lebur (℃): 150 (bosok banyu)
Kapadhetan relatif (banyu = 1): 2.63
Formula molekul: Na2SO3
Bobot Molekuler: 126.04 (252.04)
Kelarutan: Larut ing banyu (67.8g / 100 mL (pitung banyu, 18 ° C), ora larut ing etanol, lsp.

Properti Kimia

Natrium Sulfite gampang dioksidasi lan dioksidasi dadi natrium sulfat ing hawa. Ilang banyu kristal ing suhu 150 ℃. Sawise panas, banjur dadi campuran natrium sulfida lan natrium sulfat. Kapadhetan zat anhidrat yaiku 2.633. Iki dioksidasi luwih alon tinimbang hidrat lan ora ana owah-owahan ing udhara garing. Panguraian panas lan generasi natrium sulfida lan natrium sulfat, lan dekomposisi kontak asam sing kuat dadi uyah sing cocog lan nerbitake sulfur dioksida. Sodium sulfite nduweni redukilitas sing kuat, lan bisa nyuda ion tembaga dadi ion cuprous ( sulfit bisa mbentuk kompleks karo ion cuprous lan stabil), lan uga bisa nyuda oksidan sing ringkih kayata asam fosfotungstik. Sodium sulfite lan uyah hidrogen bisa digunakake kanggo mbusak peroksida zat eter ing laboratorium (nambah banyu sithik, aduk reaksi panas sing entheng lan bagi cairan kasebut, lapisan eter dikeringake kanthi jeruk nipis cepet, kanggo sawetara reaksi sing kurang sarat). Bisa dietralisir karo hidrogen sulfida.
Bagéan saka persamaan reaksi:
1. Generasi:
SO2 + 2NaOH === Na2SO3 + H2O
H2SO3 + Na2CO3 = = = nulis Na2SO3 + CO2 + H2O
2 nahso3 = = delta = = Na2SO3 + H2O + SO2 nulis
2. Reducibility:
3 na2so3 hno3 + 2 + 2 = = = = 3 na2so4 ora nulis + H2O
2Na2SO3 + O2 ==== 2Na2SO4
3. dadi panas:
4 na2so3 = = delta = = Na2S + 3 na2so4
4. Oksidasi:
Na2SO3 + 3 h2s = = = = 3 s kiwa + Na2S + 3 h2o [1]
Persiyapan Laboratorium
Larutan natrium karbonat dipanaskan nganti 40 ℃ lan jenuh karo sulfur dioksida, banjur ditambahake larutan natrium karbonat sing padha, lan larutan kasebut dikristalake kanthi kahanan supaya ora kena hawa.

Rincian produk

Spesifikasi

ITEM

SPESIFIKASI

SPESIFIKASI

ISI NA2SO3:

98% MIN

96% MIN

NA2SO4:

2,0% MAX

2,5% MAX

IRON (FE):

 0,002% MAX

 0,005% MAX

METAL HEAVY (AS PB):

0,001% MAX

0,001% MAX

ING WIS AIR:

 0,02% MAX

0,05% MAX

Proses Produksi

1. Sawise leleh, klarifikasi lan filtrasi efisiensi dhuwur, belerang ditambah menyang tungku belerang kanthi pompa belerang.
2. Sawise hawa dikompres, dikeringake lan diresiki, tungku belerang dibakar lan belerang dibakar kanggo ngasilake gas SO2 (gas tungku).
3. Gas tungku digawe adhem dening pot sampah kanggo pulih uap, banjur mlebu ing reaktor desulfurisasi. Belerang sublimasi ing gas dicopot, lan gas murni kanthi isi SO2 (volume) 20,5% dipikolehi, banjur mlebu ing menara panyerepan.
4, soda kanthi konsentrasi lye, lan reaksi gas sulfur dioksida kanggo entuk larutan natrium bisulfit.
5, larutan natrium hidrogen natrium sulfit kanthi netralisasi soda kaustik kanggo entuk larutan natrium sulfit.
6, larutan natrium sulfit menyang konsentrator, nggunakake proses konsentrasi terus-terusan efek dobel. Banyu nguap lan suspensi sing ngandung kristal natrium sulfit dipikolehi.
7. Sijine bahan sing nduweni konsentrator menyang centrifuge kanggo nyadari pisah cair padhet. Padat (natrium sulfit basah) mlebu ing pengering udara, lan produk sing wis rampung dikeringake kanthi hawa panas.
Omben-omben ibu didaur ulang menyang tangki distribusi alkali kanggo daur ulang.

Flowchart saka Natrium Sulfite

Sodium Sulfite

Aplikasi

1) Digunakake kanggo analisis tilak lan panentu Tellurium lan niobium lan nyiyapake solusi pangembang, uga digunakake minangka agen pangurangan;
2) Digunakake minangka stabilizer serat gaweyan manungsa, agen pemutih kain, pangembang fotografi, pewarna lan deoxidizer pemutih, agen pangurang rasa lan pewarna, remover kertas lignin, lsp.
3) Digunakake minangka bahan reaksi reagen analitis lan resistor fotosensitif;
4) Agen pemutih reduktif, sing duweni efek pemutihan ing panganan lan efek hambatan kuat ing oksidase ing panganan tanduran.
5) Industri pencetakan lan pewarna minangka deoksidizer lan pemutih, digunakake kanggo masak macem-macem kain katun, bisa nyegah oksidasi lokal serat katun lan mengaruhi kekuwatan serat, lan nambah keputihan bahan masak. Industri fotografi nggunakake pangembang.
6) Digunakake dening industri tekstil minangka penstabil kanggo serat gaweyan manungsa.
7) Industri elektronik digunakake kanggo nggawe resistor fotosensitif.
8) Industri perawatan banyu kanggo banyu limbah electroplating, perawatan banyu ngombe;
9) Digunakake minangka zat pemutih, pengawet, agen pelonggaran lan antioksidan ing industri panganan. Iki uga digunakake ing sintesis farmasi lan minangka agen pangurang kanggo produksi sayuran sing dehidrasi.
10) Digunakake kanggo ngasilake esul selulosa sulfit, natrium thiosulfat, bahan kimia organik, kain putih, lan liya-liyane, uga digunakake kanggo nyuda agen, pengawet, agen deklorinasi, lsp;
11) Laboratorium digunakake kanggo nyiapake sulfur dioksida

Pasar Ekspor Utama

Asia Afrika Australasia
Eropa Timur Tengah
Amerika Utara Amerika Tengah / Selatan

Kemasan

Spesifikasi kemasan umum: 25KG, 50KG; 500KG; 1000KG, 1250KG Jumbo Bag;
Ukuran Kemasan: Ukuran tas Jumbo: 95 * 95 * 125-110 * 110 * 130 ;
Ukuran tas 25kg: 50 * 80-55 * 85
Kantong cilik yaiku tas lapisan kaping pindho, lan lapisan njaba duwe film lapisan, kanthi efektif bisa nyegah panyerapan lembab. Jumbo Bag nambah aditif proteksi UV, cocog kanggo transportasi jarak adoh, uga ing macem-macem iklim.

Pembayaran & Pengiriman

Jangka Pembayaran: TT, LC utawa kanthi negosiasi
Port of Loading: Pelabuhan Qingdao, China
Wektu timbal: 10-30 dina sawise konfirmasi pesen

Kauntungan Kompetitif Utama

Sampel Ditampa Oder Cilik Kasedhiya
Distribusi sing Ditampa Reputasi
Pangiriman Prompt Kualitas Harga
Jaminan / Garansi Persetujuan Internasional
Negara Asal, CO / Formulir A / Formulir E / Formulir F ...

Nduwe luwih saka 10 taun pengalaman profesional ing produksi Natrium Sulfite;
Bisa ngatur pengepakan miturut sarat sampeyan; Faktor keamanan tas jumbo yaiku 5: 1;
Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, sampel gratis kasedhiya;
Nyedhiyakake analisis pasar lan solusi produk sing cukup;

Manungsa waé sing Dienggo

Ringkesan Risiko
Bebaya kesehatan: kanggo mripat, kulit, iritasi membran lendhut.
Bebaya lingkungan: bebaya lingkungan, bisa nyebabake polusi ing awak banyu.
Bahaya bledosan: produk kasebut ora gampang kobong lan ngganggu.
Langkah sepindah
Kontak kulit: copot sandhangan sing wis kontaminasi lan mbilas nganggo banyu mili sing akeh.
Kontak mripat: Angkat tlapukan lan mbilas nganggo banyu utawa uyah sing uyah. Bukak dhokter.
Inhalation: adoh saka adegan menyang hawa seger. Menehi oksigen yen sampeyan angel ambegan. Pindhah menyang dokter.
Intake: ngombe cukup banyu anget kanggo ngindhuksi mutah. Menyang dhokter.
Langkah-langkah kontrol geni
Karakteristik mbebayani: ora ana ciri pembakaran lan bledosan khusus. Dekomposisi termal sing dhuwur ngasilake asap sulfida beracun.
Produk pembakaran sing mbebayani: Sulfida.
Cara pemadam kebakaran: personel pemadam kebakaran kudu nganggo geni lengkap - sandhangan sing kebakaran, adu geni nalika angin. Nalika mateni geni, pindhah wadhah sing paling adoh saka lokasi geni menyang area sing mbukak.
Tanggepan darurat kanggo bocor
Perawatan darurat: ngisolasi area kebocoran sing wis kontaminasi lan matesi akses. Disaranake supaya personel darurat nganggo topeng debu (tutup lengkap) lan klambi gas. Aja bledug, tliti kanthi tliti, lebokake tas lan transfer menyang papan sing aman. Uga bisa dicuci nganggo banyu akeh lan diencerke menyang sistem limbah. Yen ana akeh bocor, tutup nganggo plastik lan kanvas. Kumpulake, daur ulang utawa transportasi menyang situs pembuangan limbah kanggo dibuwang.
Pembuangan lan panyimpenan operasi
Tindakan pancegahan: operasi udara, ngiyatake ventilasi. Operator kudu dilatih khusus lan ngetutake prosedur operasi. Operator dianjurake kanggo nganggo topeng debu penyedhot mandhiri, nganggo kacamata pelindung keamanan kimia, nganggo overhese permeasi anti-beracun, lan nganggo sarung tangan karet Nyingkirake bledug. Aja kontak karo asam. Ngalahake kanthi entheng kanggo nyegah karusakan bungkus. Dilengkapi peralatan perawatan darurat kebocoran. Wadhah Gejala bisa nahan zat sing mbebayani.
Ati-ati kanggo panyimpenan: Simpen ing gudang sing adhem, adhem. Jauhake saka geni lan panas. Apa kudu dipisahake saka asam lan panyimpenan liyane, aja nyampur campuran. Aja suwe. Area panyimpenan kudu diwenehake karo bahan sing cocog kanggo nahan kebocoran.
Kontrol kontak / perlindungan pribadi
Kontrol teknik: proses produksi ditutup, lan ventilasi diperkuat.
Perlindhungan sistem pernafasan: yen konsentrasi bledug ing udhara ngluwihi standar, sampeyan kudu nganggo topeng debu panyedhot mandhiri. Yen nylametake darurat utawa evakuasi, respirator udara kudu digunakake.
Perlindhungan mata: nganggo kacamata keamanan kimia.
Perlindhungan awak: nganggo klambi permeasi anti-beracun.
Perlindhungan tangan: nganggo sarung tangan karet.
Perlindhungan liyane: ganti klambi kerja ing wektu sing tepat. Jaga kebersihan sing apik.
Stabilitas lan reaktivitas
Stabilitas: Ketidakstabilan
Campuran sing dilarang: asam kuat, aluminium, magnesium.
Produk penguraian: belerang dioksida lan natrium sulfat
Kemampuan biodegradasi: non-biodegradasi
Efek mbebayani liyane: bahan kasebut mbebayani lingkungan, perhatian khusus kudu diwenehi polusi banyu.
Transportasi
Ati-ati Transportasi: Pengepakan kudu lengkap lan pemuatan kudu aman. Priksa manawa kontainer ora bocor, ambruk, tiba utawa ngrusak sajrone transportasi. Dilarang dicampur karo asam lan bahan kimia sing bisa dipangan. Transportasi kudu dilindhungi kena srengenge, udan lan suhu dhuwur. Kendharaan kudu diresiki sak tenane sawise transportasi.

  • Sodium Sulfite (1)
  • Sodium Sulfite (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita