Omah

BANNER1
BANNER2
BANNER3
Halo, ayo konsultasi produk!

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Weifang Toption Chemical Industry Co., Ltd., didegaké ing taun 2006 kanthi modal kapital 5 juta, 150 karyawan, khusus kanggo bahan kimia ramah lingkungan; minangka pabrikan profesi Kalsium Klorida, Klorida Barium, Klorida Magnesium, Sodium Metabisulfite, Sodium Bicarbonate, Sodium Hydrosulfite, Gel Breaker, lsp.

Aplikasi produk

Tampilan aplikasi produk

  • Application of sodium metabisulfite as food additive

    Aplikasi sodium metabisulfite minangka ...

    Fungsi: Sodium Metabisulfite minangka bahan pangan sing akeh digunakake. Saliyane efek pemutihan, uga duwe fungsi ing ngisor iki: 1) Efek Browning Enzimatik Anti Browning asring ...
    ndeleng liyane
  • Application of Calcium Chloride in Oil Drilling and Aquaculture

    Aplikasi Kalsium Klorida ing Minyak Dr ...

    Kalsium Klorida minangka uyah anorganik, katon bubuk putih utawa putih, flake, prill utawa granular, duwe Calcium Chloride anhidrat lan Kalsium Klorida dihidrat. Kalsium Klorida umume ...
    ndeleng liyane
  • Application of Barium Hydroxide

    Aplikasi Barium Hydroxide

    Produk Barium Hydroxide umume duwe oktahydrate Barium Hydroxide lan monotherapyat Barium Hydroxide. Saiki, total kapasitas produksi oktahydrate Barium Hydroxide luwih saka 30,000 MT, ...
    ndeleng liyane

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Proyek Rampung

  • 0+

    Pengalaman Taun

  • 0+

    Penghargaan menang

  • 0%

    Kemajuan proyek

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Produk kita akeh digunakakeInformasi paling anyar

Baking Soda bisa dadi perawatan target kanggo osteoporosis
Sampeyan bisa nggenteni barium klorida karo kalsium klorida ing analisis bath
Analisis status pangembangan industri Sodium Metabisulfite ing Tiongkok ing taun 2020: skala pasar tekan 3,04 milyar yuan
ndeleng liyane