Sodium Bicarbonate

Sodium Bicarbonate

Halo, ayo konsultasi produk!

Sodium Bicarbonate

Jeneng sinonim: Baking Soda, Sodium Bicarbonate, sodium acid carbonate

Formula kimia: NaHCO

Bobot molekul: 84,01

CAS: 144-55-8

EINECS: 205-633-8

Titik lebur: 270

Titik didih: 851

Kelarutan: Larut ing banyu, ora larut ing etanol

Kapadhetan: 2,16 g / cm

Katon: kristal putih, utawa kristal monoklinik opacity


Detail Produk

Tag Produk

Profil perusahaan

Tipe Bisnis: Perusahaan Produsen / Pabrik & Dagang
Produk utama: Magnesium Chloride Calcium Chloride, Barium Chloride,
Sodium Metabisulphite, Sodium Bicarbonate
Jumlah Karyawan: 150
Taun Estimasi: 2006
Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9001
Lokasi: Shandong, China (Daratan)

Informasi dhasar

Jeneng sinonim: Baking Soda, Sodium Bicarbonate, sodium acid carbonate
Formula kimia: NaHCO₃
Bobot molekul: 84,01
CAS: 144-55-8
EINECS: 205-633-8
Titik lebur: 270 ℃
Titik didih: 851 ℃
Kelarutan: Larut ing banyu, ora larut ing etanol
Kapadhetan: 2,16 g / cm
Katon: kristal putih, utawa kristal monoklinik opacity

Properties fisik

Kristal putih, utawa kristal monoklinik kristal buram, tanpa bau, asin, larut ing banyu, ora larut ing etanol. Kelarutan ing banyu yaiku 7,8g (18) lan 16.0g (60).

Properti Kimia

Suhu stabil ing suhu normal lan gampang diurai nalika dipanas. Cepet bosok ing 50lan ilang total karbon dioksida ing 270. Ora ana owah-owahan ing hawa garing lan alon-alon bosok ing hawa lembab. Bisa reaksi karo asam lan basa. Reaksi karo asam kanggo mbentuk uyah, banyu lan karbon dioksida, lan reaksi karo basa kanggo nggawe karbonat lan banyu sing cocog. Kajaba iku, bisa bereaksi karo uyah tartamtu lan ngalami hidrolisis dobel karo aluminium klorida lan aluminium klorat kanggo ngasilake hidroksida aluminium, garam natrium lan karbon dioksida.

Rincian produk

Spesifikasi Teknis

PARAMETER

STANDAR

Jinis ALKALINITAS

ISI (Minangka NaHCO3 %)

99.0-100.5

ARSENIK (AS)%

0,0001 Maks

METAL HEAVY (Pb%)

0,0005 Maks

KEKAL KERING%

0,20 Maks

Nilai PH

8,6 MAX

KEBERSIHAN

LALU

Garam AMMONIUM%

LALU

CHLORIDE (Cl)%

TANPA UJI

FE%

TANPA UJI

Metode Preparasi

1Karbonisasi fase gas

Larutan natrium karbonat di-karbonisasi liwat karbon dioksida ing menara karbonisasi, banjur dipisahake, dikeringake lan diremuk, lan produk rampung dipikolehi.

NaCO+ CO(g) + HO2NaHCO

2)Karbonisasi fase padat

Natrium karbonat dilebokake ing amben reaksi, dicampur karo banyu, karbon dioksida sing dihirup saka sisih ngisor, pepe lan remuk sawise karbonisasi, lan produk rampung dipikolehi.

NaCO+ CO+ HO2NaHCO

Aplikasi

1 industry Industri farmasi
Sodium bikarbonate bisa langsung digunakake minangka bahan baku ing industri farmasi kanggo ngobati kakehan asam lambung; digunakake minangka bahan baku kanggo nyiyapake asam.
2) Pangolahan panganan
Ing pangolahan panganan, iki minangka salah sawijining agen pelonggaran sing akeh digunakake, digunakake ing produksi biskuit, roti lan liya-liyane, yaiku karbon dioksida ing omben-omben soda; Iki bisa ditambah karo alum kanggo wajan bubuk alkalin, lan uga bisa ditambah karo soda soda kanggo soda kaustik sipil. Uga bisa digunakake minangka pengawet mentega.
3) Piranti geni
Digunakake ing produksi alat pemadam kebakaran asam lan alkali lan alat pemadam kebakaran umpluk.
4) Industri karet bisa digunakake kanggo karet, produksi spons;
5) Industri metalurgi bisa digunakake minangka fluks kanggo casting ingot baja;
6) Industri mekanik bisa digunakake minangka baja cor (pengecoran) tambahan cetakan pasir;
7) Industri percetakan lan pewarna bisa digunakake minangka agen pambetut cetakan pewarna, buffer asam lan alkali, pewarna kain lan pagawean pungkasan agen perawatan mburi;
8) Industri Tekstil, baking soda ditambahake ing proses pewarnaan supaya tong benang ora ngasilake kembang warna.
9) Ing pertanian, iki uga bisa digunakake minangka deterjen kanggo wol lan kanggo wiji rendhem.

Pembayaran & Pengiriman

Jangka Pembayaran: TT, LC utawa kanthi negosiasi
Port of Loading: Pelabuhan Qingdao, China
Wektu timbal: 10-30 dina sawise konfirmasi pesen

Kauntungan Kompetitif Utama

Sampel Ditampa Oder Cilik Kasedhiya
Distribusi sing Ditampa Reputasi
Pangiriman Prompt Kualitas Harga
Jaminan / Garansi Persetujuan Internasional
Negara Asal, CO / Formulir A / Formulir E / Formulir F ...

Nduwe luwih saka 15 taun pengalaman profesional ing produksi Sodium Bicarbonate;
Bisa ngatur pengepakan miturut sarat sampeyan; Faktor keamanan tas jumbo yaiku 5: 1;
Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, sampel gratis kasedhiya;
Nyedhiyakake analisis pasar lan solusi produk sing cukup;
Kanggo nyedhiyakake pelanggan rega paling kompetitif ing tahap apa wae;
Biaya produksi sithik amarga kalodhangan sumber daya lokal lan biaya transportasi sing murah
amarga jarak cedhak dermaga, mesthekake rega kompetitif

Prakara sing perlu digatekake

Pangolahan bocor
Isolasi area bocor sing wis kontaminasi lan matesi akses. Disaranake supaya personel darurat nganggo topeng debu (tutup lengkap) lan nganggo klambi umum. Aja lebu, tliti kanthi tliti, lebokake tas banjur pindhah menyang papan sing aman. Yen ana akeh bocor, tutup nganggo plastik lan kanvas. Kumpulake, daur ulang utawa transportasi menyang situs pembuangan limbah kanggo dibuwang.
Cathetan panyimpenan
Sodium bikarbonate kalebu barang sing ora mbebayani, nanging kudu dicegah lembab. Simpen ing gudang sing garing lan berventilasi. Ora diidini dicampur karo asam. Baking soda ora dicampur karo bahan beracun kanggo nyegah polusi.

  • Sodium Bicarbonate (4)
  • smacap_Bright
  • Sodium Bicarbonate (7)
  • Sodium Bicarbonate (1)
  • Sodium Bicarbonate (1)
  • Sodium Bicarbonate (2)
  • Sodium Bicarbonate (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita