Breaker Gel Enkapsulasi

Breaker Gel Enkapsulasi

Halo, ayo konsultasi produk!

Breaker Gel Enkapsulasi

Rupa: Butiran cilik pucet kuning-coklat

Ambune: ambu ora enak

Titik lebur / ℃:> 200 omp dekomposisi

Kelarutan: Meh ora larut ing banyu


Detail Produk

Tag Produk

Profil perusahaan

Tipe Bisnis: Perusahaan Produsen / Pabrik & Dagang
Produk Utama: Breaker Gel Enkapsulasi
Jumlah Karyawan: 150
Taun Estimasi: 2006
Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9001
Lokasi: Shandong, China (Daratan)

Informasi dhasar

Rupa: Butiran cilik pucet kuning-coklat
Ambune: ambu ora enak
Titik lebur / ℃:> 200 omp dekomposisi
Kelarutan: Meh ora larut ing banyu

Rincian produk

Indeks Tipe lan Teknis:

Ammonium Persulphate Encapsulated Gel Breaker
GSN-02-20

BARANG

Data Teknik

Katon

PUTIH UTAWA GRANE KUNING GRANULAR

Wangun inti kapsul

Granulasi

GOLONGAN PEMBEDARAN GRANULARITASLiwat SSW0.9 / 0.45 SIEVE%

80

TEMPERATUR DITETAPI TO

50-80

ISI EFEKTIF PERSULFATE AMMONIUM%

75

 

Suhu

Wektu

Tingkat rilis ing banyu%

60

60menit

10

Ammonium Persulphate Encapsulated Gel Breaker
GSN-02-20B

BARANG

Data Teknik

Katon

PUTIH UTAWA GRANE KUNING GRANULAR

Wangun inti kapsul

Crystal

GOLONGAN PEMBEDARAN GRANULARITASLiwat SSW0.9 / 0.45 SIEVE%

80

TEMPERATUR DITETAPI TO

40-70

ISI EFEKTIF PERSULFATE AMMONIUM%

80

 

Suhu

Wektu

Tingkat rilis ing banyu%

60

60menit

10

Ammonium Persulphate Encapsulated Gel Breaker
GSN-02-2H

BARANG

Data Teknik

Katon

PUTIH UTAWA GRANE KUNING GRANULAR

Wangun inti kapsul

Granulasi

GOLONGAN PEMBEDARAN GRANULARITASLiwat SSW0.9 / 0.45 SIEVE%

80

TEMPERATUR DITETAPI TO

70-120

ISI EFEKTIF PERSULFATE AMMONIUM%

70

 

Suhu

Wektu

Tingkat rilis ing banyu%

100

60menit

10

Ammonium Persulphate Encapsulated Gel Breaker
GSN-02-2HB

BARANG

Data Teknik

Katon

PUTIH UTAWA GRANE KUNING GRANULAR

Wangun inti kapsul

Crystal

GOLONGAN PEMBEDARAN GRANULARITASLiwat SSW0.9 / 0.45 SIEVE%

80

TEMPERATUR DITETAPI TO

60-100

ISI EFEKTIF PERSULFATE AMMONIUM%

75

 

Suhu

Wektu

Tingkat rilis ing banyu%

80

60menit

10

Ammonium Persulphate Encapsulated Gel Breaker
FPN-02

BARANG

Data Teknik

Katon

PUTIH UTAWA GRANE KUNING GRANULAR

Wangun inti kapsul

Granulasi

GOLONGAN PEMBEDARAN GRANULARITASLiwat SSW0.9 / 0.45 SIEVE%

80

TEMPERATUR DITETAPI TO

60-250

ISI EFEKTIF PERSULFATE AMMONIUM%

80

RELATE RATE%

KABEH

Sodium Bromate Breaps Gel Enkapsulasi
XPN-02

BARANG

Data Teknik

Katon

PUTIH UTAWA GRANE KUNING GRANULAR

Wangun inti kapsul

Crystal

GOLONGAN PEMBEDARAN GRANULARITASLiwat SSW0.9 / 0.45 SIEVE%

80

TEMPERATUR DITETAPI TO

60-250

ISI EFEKTIF PERSULFATE AMMONIUM%

80

RELATE RATE%

KABEH

Preparasi Breaker Gel Enkapsulasi

1. Lapisan Kristal:
Diluncurake kanthi tahan kanthi bahan lan lapisan sing beda-beda. Kapabilitas sing sampurna, tingkat lapisan sing dhuwur, kemampuan anti-tekanan sing apik, pemblokiran banyu lan oksigen sing kuwat.

Kristal → Screening → Coating → Screening → Analisis → Packing → Produk rampung

2. Lapisan regranulasi kristal:
Sawise nglereni amonium kristal persulfate, nambah formula sing dipatenake, regranulate dadi bola banjur dilapisi, ngrampungake masalah jangkoan sing kurang lan kekerasan sing ora apik amarga bentuk kristal sing ora teratur. Ing kasus nggunakake bahan lan ketebalan lapisan sing padha, laju nutupi pemutus sing diatur ulang 5% luwih dhuwur, lan resistensi tekanan 30% luwih dhuwur, saengga entuk wektu rilis sing luwih dawa lan panggunaan luwih akeh.
Kristal → Granulasi → Pelet → Pangatusan → Screening → Coating → Screening → Analisis → Pengepakan → Produk rampung

Aplikasi

Iki digunakake ing Hydraulic Fracturing kanggo nyuda viskositas Gum Guar. Iki bakal mbantu ngatasi aliran balik, nyuda risiko fraktur lan nyuda kerusakan ing celah fraktur, nambah produksi minyak.

Pasar Ekspor Utama

Federasi Rusia
Timur Tengah
Amerika Utara
Amerika Tengah / Selatan

Kemasan

Drum 25KG; 5 Bags / Drum

Pembayaran & Pengiriman

Jangka Pembayaran: TT, LC utawa kanthi negosiasi
Port of Loading: Pelabuhan Qingdao, China
Wektu timbal: 10-30 dina sawise konfirmasi pesen

Kauntungan Kompetitif Utama

Sampel Ditampa Oder Cilik Kasedhiya
Distribusi sing Ditampa Reputasi
Pangiriman Prompt Kualitas Harga
Jaminan / Garansi Persetujuan Internasional
Negara Asal, CO / Formulir A / Formulir E / Formulir F ...

Bisa ngatur Gel Breaker kanggo sampeyan miturut panjaluk suhu lan wektu istirahat
Peralatan pengujian canggih, kayata rheometer Grace M5600, njamin kualitas stabil;
Output taunan udakara 4000MT, njamin pasokan produk.

  • cof
  • Gel Breaker crystal (1)
  • cof
  • Gel Breaker crystal (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita