Magnesium Klorida

Magnesium Klorida

Halo, ayo konsultasi produk!

Magnesium Klorida

Jeneng liya: Magnesium Chloride Hexahydrate, Brine, Powder brine, Serpihan brine.

Formula kimia: MgCL;  MgCl2. 6 H2O

Bobot molekul: 95,21

CAS No. 7786-30-3

EINECS: 232-094-6

Titik lebur: 714

Titik didih: 1412

Kelarutan: larut ing banyu lan alkohol

Kapadhetan: 2.325 kg / m3

Katon: Serpihan putih utawa coklat kuning, granular, pelet;


Detail Produk

Tag Produk

Profil perusahaan

Tipe Bisnis: Perusahaan Produsen / Pabrik & Dagang
Produk utama: Magnesium Chloride Calcium Chloride, Barium Chloride,
Sodium Metabisulphite, Sodium Bicarbonate
Jumlah Karyawan: 150
Taun Estimasi: 2006
Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9001
Lokasi: Shandong, China (Daratan)

Informasi dhasar

Magnesium klorida minangka zat anorganik, rumus kimia MgCl2, zat kasebut bisa mbentuk Hexahydrate, Magnesium Chloride Hexahydrate (MgCl2 · 6H2O), sing ngemot enem banyu kristal. Ing industri, Magnesium Klorida anhidrat asring diarani bubuk Halogen, lan kanggo Magnesium Chloride Hexahydrate asring diarani Halogen Piece, Halogen Granular, Halogen Block, lsp. Apa Magnesium Chloride Anhydrous utawa Magnesium Chloride Hexahydrate, kabeh duwe properti umum: gampang diisi , larut ing banyu. Mula, kita kudu nggatekake nyimpen ing papan sing asri lan adhem nalika nyimpen.
Magnesium Klorida

Rincian produk

Barang            Spesifikasi
MgCl2.6H2O            98% min
MgCl2            46% min
Klorida logam alkali (Cl-)             Maks. 1,2%
Kalsium             Maks. 0,14%
Sulfat            1,0% maks
Banyu ora larut             Maks 0,12%
K + Na             Maks 1,5%

Metode Preparasi

1. Magnesium Chloride Hexahydrate : Brine, produk sampingan saka uyah saka banyu laut, klempakan dadi larutan karnallit (KCl · MgCl · 6H2O), ngilangi kalium klorida sawise didinginkan, banjur konsentrat, saring, digawe adhem lan kristalisasi. Magnesium oksida utawa magnesium karbonat dipikolehi kanthi cara larut lan ganti karo asam hidroklorat.
2. Magnesium Chloride Anhydrous: bisa digawe saka campuran amonium klorida lan magnesium klorida hexahydrate, utawa saka amonium klorida, magnesium klorida hexahydrate dehidrasi uyah kaping pindho ing aliran hidrogen klorida lan digawe. Molar Ekuis MgCl2 · 6H2O lan NH4Cl dibubarake ing banyu lan kristalisasi ing bentuk uyah dobel ing larutan banyu ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang 50 ℃, supaya suhu asli bisa kapisah karo larutan ibu. Instal maneh.

Aplikasi

• Aditif kanggo akuarium laut.
• Digunakake kanggo perawatan banyu.
• Digunakake minangka deicer lan nyegah formasi es ing permukaan; lebur salju.
• Digunakake kanggo suppressor bledug.
• Digunakake kanggo Pabrik tekstil, agen geni, semen lan brine pendingin.
• Digunakake ing industri panganan minangka agen Curing; Penguat gizi; Agen rasa; Mbusak banyu; Penambah jaringan; agen pamroses tepung gandum; Kualitas apik adonan; Oksidan; Pangowahi iwak kaleng; Agen pangobatan maltosa, lsp.

Pasar Ekspor Utama

Asia Afrika Australasia
Eropa Timur Tengah
Amerika Utara Amerika Tengah / Selatan

Kemasan

Spesifikasi kemasan umum: 25KG, 50KG; 500KG; 1000KG Jumbo Bag;
Ukuran Kemasan: Ukuran tas Jumbo: 95 * 95 * 125-110 * 110 * 130 ;
Ukuran tas 25kg: 50 * 80-55 * 85
Kantong cilik yaiku tas lapisan kaping pindho, lan lapisan njaba duwe film lapisan, kanthi efektif bisa nyegah panyerapan lembab. Jumbo Bag nambah aditif proteksi UV, cocog kanggo transportasi jarak adoh, uga ing macem-macem iklim.

Pembayaran & Pengiriman

Jangka Pembayaran: TT, LC utawa kanthi negosiasi
Port of Loading: Pelabuhan Qingdao, China
Wektu timbal: 10-30 dina sawise konfirmasi pesen

Kauntungan Kompetitif Utama

Sampel Ditampa Oder Cilik Kasedhiya
Distribusi sing Ditampa Reputasi
Pangiriman Prompt Kualitas Harga
Jaminan / Garansi Persetujuan Internasional
Negara Asal, CO / Formulir A / Formulir E / Formulir F ...

Nduwe luwih saka 10 taun pengalaman profesional ing produksi Barium Chloride;
Bisa ngatur pengepakan miturut sarat sampeyan; Faktor keamanan tas jumbo yaiku 5: 1;
Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, sampel gratis kasedhiya;
Nyedhiyakake analisis pasar lan solusi produk sing cukup;
Kanggo nyedhiyakake pelanggan rega paling kompetitif ing tahap apa wae;
Biaya produksi sithik amarga kalodhangan sumber daya lokal lan biaya transportasi sing murah
amarga jarak cedhak dermaga, mesthekake rega kompetitif.

Analisis isi

Sampel miturut conto yaiku udakara 0,5 g, 2 g 50 ml banyu lan amonium klorida, larut larutan uji kuinin 8 oksidasi (TS - l65) 20 ml, gabungake larutan amonia konsentrat nalika diaduk (TS - 14) 8 ml, campuran ing 60 ~ 70 ℃ dadi panas kurang saka 10 menit, banjur tahan luwih saka 4 jam, udan kanthi filter corong kaca inti (G3), kanthi residu filter cuci cair amonia 1%, residu, uga corong kaca garing 3 jam sangisoré 110 ℃, bobote 8 quinolin kanggo oksidasi magnesium (Mg (C9H6NO) 2 · 2 h2o), banjur ngitung isi magnesium klorida.
Data toksikologi
Keracunan akut: LD50: 2800 mg / kg (tikus lisan).
Data ekologis
Mbebayani mung sithik ing banyu. Aja ngeculake bahan menyang lingkungan sekitar tanpa idin saka pemerintah

Cara panyimpenan

Suhu panyimpenan lan transportasi: 2-8. Simpen ing gudang sing adhem, garing lan berventilasi kanthi apik. Jauhake saka geni lan panas. Pengepakan kudu ditutup kanthi lengkap kanggo nyegah panyerapan lembab. Kudu disimpen kanthi kapisah saka agen pengoksidasi, aja nganti dicampur campuran. Area panyimpenan kudu diwenehake karo bahan sing cocog kanggo nahan bocor.

  • Magnesium Chloride (2)
  • Magnesium Chloride (3)
  • Magnesium Chloride (4)
  • Magnesium Chloride (5)
  • Magnesium Chloride (6)
  • Magnesium Chloride (7)
  • Magnesium Chloride (8)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita