Soda Ash

Soda Ash

Halo, ayo konsultasi produk!

Soda Ash

Jeneng Produk: SODA ASH

Jeneng Kimia Umum: Soda Ash, Sodium Carbonate

Kulawarga Kimia: Alkali

Nomer CAS: 497-19-6

Formula: Na2CO3

Kapadhetan Akeh: 60 lbs / kaki kubik

Titik Didih: 854ºC

Werna: Bubuk Kristal Putih

Kelarutan ing Banyu: 17 g / 100 g H2O ing 25ºC

Stabilitas: Stabil


Detail Produk

Tag Produk

Profil perusahaan

Tipe Bisnis: Perusahaan Produsen / Pabrik & Dagang
Produk utama: Magnesium Chloride Calcium Chloride, Barium Chloride,
Sodium Metabisulphite, Sodium Bicarbonate
Jumlah Karyawan: 150
Taun Estimasi: 2006
Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9001
Lokasi: Shandong, China (Daratan)

Informasi dhasar

Jeneng Produk: SODA ASH
Jeneng Kimia Umum: Soda Ash, Sodium Carbonate
Kulawarga Kimia: Alkali
Nomer CAS: 497-19-6
Formula: Na2CO3
Kapadhetan Akeh: 60 lbs / kaki kubik
Titik Didih: 854ºC
Werna: Bubuk Kristal Putih
Kelarutan ing Banyu: 17 g / 100 g H2O ing 25ºC
Stabilitas: Stabil

Sipat fisik

Cwatake

Natrium karbonat minangka bubuk utawa partikel tanpa ambu putih ing suhu ruangan. Kanthi panyerepan banyu, kapapar ing udhara kanthi alon-alon nyerep banyu 1ol / L (udakara = 15%). Hidrat kalebu Na2CO3·H2O, Na2CO3·7H2O lan Na2CO3·10H2O.

Skelembapan

Natrium karbonat gampang larut ing banyu lan gliserin.

Bahan kimia

Larutan banyu natrium karbonat yaiku alkali lan korosif nganti tartamtu, lan bisa uga kaping pindho bosok karo asam, nanging uga karo uyah kalsium, reaksi garam barium ganda. Solusi kasebut alkalin lan bisa dadi abang fenolphthalein.

Stability

Stabilitas sing kuat, nanging bisa uga diurai ing suhu dhuwur, kanggo ngasilake natrium oksida lan karbon dioksida; Paparan jangka panjang ing udhara bisa nyedhot kelembapan lan karbon dioksida ing udhara, ngasilake natrium bikarbonat, lan mbentuk blok hard.

Reaksi hidrolisis

Amarga natrium karbonat dihidrolisis ing larutan banyu, ion karbonat terionisasi gabung karo ion hidrogen ing banyu kanggo mbentuk ion bikarbonat, nyebabake pengirangan ion hidrogen ing larutan, dadi ion ion hidroksida terion, dadi pH larutan kasebut alkalin .

Reaksi karo asam

Natrium karbonat bereaksi karo kabeh jinis asam. Contone, njupuk asam hidroklorat. Ing jumlah sing cukup, sodium klorida lan asam karbonat dibentuk, lan asam karbonat sing ora stabil langsung diuraikan dadi karbon dioksida lan banyu.

Reaksi karo alkali

Natrium karbonat bisa pindho bosok karo kalsium hidroksida, barium hidroksida lan basa liyane kanggo mbentuk endapan lan natrium hidroksida. Reaksi iki umume digunakake ing industri kanggo nyiyapake soda kaustik.

Reaksi karo uyah

Natrium karbonat bisa diurai kaping pindho karo uyah kalsium, uyah barium, lsp. Kanggo ngasilake uyah lan uyah natrium anyar:

Rincian produk

Spesifikasi Teknis

Barang     Indeks (Soda Ash Padhet )  Indeks (Lampu Soda Awu)
Total alkali (fraksi kualitas basis garing Na2CO3)     99,2% mnt      99,2% mnt
NaCI (fraksi kualitas basis garing NaCI)     Maks. 0,70%  Maks. 0,70%
Fraksi kualitas Fe (basis garing) 0,0035% maks 0,0035% maks
Sulfat (fraksi kualitas basis garing SO4)  0,03% maks  0,03% maks
Bahan banyu sing cepet ing fraksi kualitas     0,03% maks 0,03% maks
Kapadhetan akumulasi (g / ml)     0,90% min  
Ukuran partikel, 180μm ampas sieving     70,0% mnt

Preparasi Soda Ash

Utamane ana rong jinis metode Alkali Amonia lan metode Alkaline Gabungan. 1)Cara alkali amonia

Iki minangka salah sawijining metode utama kanggo produksi industri Soda Ash. Iki ditandhani karo bahan-bahan murah, gampang kasedhiya lan daur ulang amonia (kurang rugi; Cocog kanggo produksi massal, gampang mekanisasi lan otomatisasi). Nanging, tingkat pemanfaatan bahan baku cara iki kurang, utamane tingkat NaCl. Proses produksi utama kalebu persiapan brine, kalsium watu gamping, persiapan brine amonia, karbonasi, pamisahan lan kalsium alkali abot, pemulihan amonia, lsp. Proses reaksi kasebut kaya ing ngisor iki:

CaCO3 CaO + CO2 ↑Q

CaO + H2O = Ca (OH) 2Q

NaCl + NH3 + H2O + CO2NaHCO3 ↓ + NH4ClQ

NaHCO3 Na2CO3 + CO2 ↑ + H2O ↑Q

NH4Cl + Ca (OH) 2 = Ca Cl 2 + NH3 + H2OQ

2) Combined Acara lkaline

Kanthi produksi uyah, amonia lan karbon dioksida saka industri amonia sintetis minangka bahan baku, produksi serep soda soda lan amonium klorida, yaiku gabungan produksi abu soda lan amonium klorida, diarani "produksi alkali gabungan" utawa "gabungan reaksi utama alkali yaiku:

NaCl + NH3 + H2O + CO2 = NaHCO3 ↓ + NH4Cl

NaHCO3 = Na2CO3 + CO2 ↑ + H2O ↑

* Miturut kaping nambahake bahan baku lan suhu presipitasi amonium klorida sing beda, ana akeh proses kanggo produksi alkali gabungan. Negara kita biasane nggunakake: karbonisasi siji wektu, panyerepan amonia kaping pindho, siji garam, proses metu amonium suhu sithik.

Aplikasi

1)Industri kaca minangka departemen konsumsi soda soda sing akeh, saben ton konsumsi gelas soda soda 0.2t. Utamane digunakake ing kaca pelampung, cangkang kaca tabung gambar, kaca optik, lsp.

2) Uga bisa digunakake ing industri kimia, metalurgi lan departemen liyane. Panggunaan soda abot bisa nyuda bledug alkali, nyuda konsumsi bahan baku, nambah kondisi kerja, ningkatake kualitas produk, nyuda efek erosi alkali bubuk ing bahan tahan api, lan dawa umur kiln.

3)Minangka buffer, netralisasi lan adonan, bisa digunakake ing jajan lan panganan pasta, miturut kebutuhan produksi sing digunakake kanthi tepat.

4) Digunakake minangka deterjen kanggo mbilas wol, uyah mandi lan obat-obatan, minangka alkali ing kulit penyamakan.

5) Digunakake ing industri panganan, minangka netralisasi, agen ragi, kayata pembuatan asam amino, kecap, lan panganan mi kayata roti kukus, roti, lan liya-liyane. Uga bisa disiapake ing banyu alkalin lan ditambahake ing pasta kanggo nambah elastisitas lan kemuluran. Soda karbonat uga bisa digunakake kanggo ngasilake glutamat monosodium.

6) Reagen khusus kanggo TV warna

7) Digunakake ing industri farmasi minangka penangkal asam lan pencahar osmotik.

8) Natrium karbonat anhidrat digunakake kanggo ngilangi minyak kimia lan elektrokimia, plating tembaga tanpa elektrolit, etsa aluminium, elektrolisis aluminium lan paduan, oksidasi kimia aluminium, fosfat sawise ditutup, proses pencegahan karat, ngilangi lapisan kromium lan ngilangi film kromium oksida, uga digunakake ing plating pra-tembaga, plating baja, elektrolit paduan pelat baja

9) Industri metalurgi kanggo fluks peleburan, ngolah mineral kanthi agen flotasi, nggawe baja lan peleburan antimonat minangka desulfurizer.

10) Industri pencetakan lan pewarnaan digunakake minangka pelembut banyu.

11) Iki digunakake ing industri kulit kanggo ngrusak kulit mentah, netralake kulit penyamakan krom lan nambah alkalinitas minuman keras penyamakan krom.

12) Referensi kanggo kalibrasi asam ing analisis kuantitatif. Tekad saka aluminium, belerang, tembaga, timah lan seng. Tes testosteron getih lan getih kabeh. Analisis cosolvent silika ing semen. Analisis metalografi logam, lsp

Pasar Ekspor Utama

Asia Afrika Australasia
Eropa Timur Tengah
Amerika Utara Amerika Tengah / Selatan

Kemasan

Spesifikasi kemasan umum: 25KG, 50KG; 500KG; 1000KG Jumbo Bag;
Ukuran Kemasan: Ukuran tas Jumbo: 95 * 95 * 125-110 * 110 * 130
Ukuran tas 25kg: 50 * 80-55 * 85
Kabeh tas pengepakan yaiku kantong njaba PP kanthi tas batin PE;
Kantong njaba duwe lapisan kanggo nglindhungi kualitas barang;
Jumbo Bag kanthi faktor keamanan 5: 1, bisa nemokake kabeh jinis transportasi jarak adoh.

 Jinis

Packing &

Qty / 20'fcl

 

25KG

 

40KG

 

50KG

 

750KG

 

1000KG

 

MOQ

Soda Ash cahya 21.5MT 22MT   15MT 20MT  2FCL
Soda Ash Padhet 27MT   27MT   27MT  2FCL

Pembayaran & Pengiriman

Jangka Pembayaran: TT, LC utawa kanthi negosiasi
Port of Loading: Pelabuhan Qingdao, China
Wektu timbal: 10-30 dina sawise konfirmasi pesen

Kauntungan Kompetitif Utama

Sampel Ditampa Oder Cilik Kasedhiya
Distribusi sing Ditampa Reputasi
Pangiriman Prompt Kualitas Harga
Jaminan / Garansi Persetujuan Internasional
Negara Asal, CO / Formulir A / Formulir E / Formulir F ...

Nduwe luwih saka 10 taun pengalaman profesional ing produksi Barium Chloride;
Bisa ngatur pengepakan miturut sarat sampeyan; Faktor keamanan tas jumbo yaiku 5: 1;
Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, sampel gratis kasedhiya;
Nyedhiyakake analisis pasar lan solusi produk sing cukup;
Kanggo nyedhiyakake pelanggan rega paling kompetitif ing tahap apa wae;
Biaya produksi sithik amarga kalodhangan sumber daya lokal lan biaya transportasi sing murah
amarga jarak cedhak dermaga, mesthekake rega kompetitif.

  • Soda  Ash (13)
  • Soda  Ash (14)
  • Soda  Ash (15)
  • Soda  Ash (16)
  • Soda  Ash (1)
  • Soda  Ash (2)
  • Soda  Ash (3)
  • Soda  Ash (4)
  • Soda  Ash (5)
  • Soda  Ash (6)
  • Soda  Ash (7)
  • Soda  Ash (8)
  • Soda  Ash (9)
  • Soda  Ash (10)
  • Soda  Ash (11)
  • Soda  Ash (12)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita