Kalium Bromide

Kalium Bromide

Halo, ayo konsultasi produk!

Kalium Bromide

Jeneng Inggris: Potassium Bromide

Sinonim: Uyah Bromide Kalium, KBr

Formula kimia: KBr

Bobot molekul: 119,00

CAS: 7758-02-3

EINECS: 231-830-3

Titik lebur: 734

Titik didih: 1380

Kelarutan: larut ing banyu

Kapadhetan: 2,75 g / cm

Panampilan: Kristal utawa bubuk putih tanpa warna

KODE HS: 28275100


Detail Produk

Tag Produk

Profil perusahaan

Tipe Bisnis: Perusahaan Produsen / Pabrik & Dagang
Produk utama: Magnesium Chloride Calcium Chloride, Barium Chloride,
Sodium Metabisulphite, Sodium Bicarbonate
Jumlah Karyawan: 150
Taun Estimasi: 2006
Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9001
Lokasi: Shandong, China (Daratan)

Informasi dhasar

Sipat fisik lan kimia
Sipat fisik (Bromide Kalium Padat)
Jisim molar: 119.01g / mol
Katon: bubuk kristal putih
Kapadhetan: 2.75g / cm3 (padhet)
Titik lebur: 734 ℃ (1007K)
Titik didih: 1435 ℃ (1708K)
Kelarutan ing banyu: 53.5g / 100ml (0 ℃); Kelarutan yaiku banyu 102g / 100ml ing 100 ℃
Panampilan: Kristal kubik tanpa warna. Ora ana ambu, asin lan rada pait. Delengen cahya sing gampang kuning, rada higroskopisitas.
Bahan kimia
Kalium bromida minangka senyawa ion khas sing terionisasi lan netral sawise dibubarake ing banyu. Biasane digunakake kanggo nyedhiyakake ion bromide - bromida perak kanggo panggunaan fotografi bisa diprodhuksi kanthi reaksi penting ing ngisor iki:
KBr (aq) + AgNO3 (aq) → AgBr (s) + KNO3 (aq)
Ion bromida Br- ing larutan banyu bisa wujud kompleks karo sawetara halida logam, kayata:
KBr (aq) + CuBr2 (aq) → K2 [CuBr4] (aq)

Rincian produk

Spesifikasi Kalium Bromida:

Barang

Spesifikasi

Kelas Teknologi

Kelas Foto

Penampilan

Kristal Putih

Kristal Putih

Assay (minangka KBr)%

99.0

99.5

Kelembapan%

0,5

0,3

Sulfat (kaya SO4)%

0,01

0,003

Klorida (kaya Kl)%

0,3

0,1

Iodide (kaya aku)%

liwati

0,01

Bromate (minangka BrO3)%

0,003

0,001

Logam abot (kaya Pb)%

0,0005

0,0005

Wesi (minangka Fe)%

0,0002

gelar saka reresik

liwati

liwati

PH (solusi 10% ing 25 derajat C)

5-8

5-8

Transmisi 5% at410nm

93.0-100.00

Pengalaman deoksidasi (menyang KMnO4)

abang ora diganti ndhuwur setengah jam

Metode Preparasi

1) Elektrolisis Metode

Bakal kanthi kalium bromida lan sintesis kalium hidroksida kanthi banyu suling kanggo larut menyang elektrolit, produk minyak mentah kaping pisanan, elektrolitik sawise 24 jam sawise 12 jam njupuk kasar, produk kasar dicuci nganggo hidrolisis distilasi sawise ngilangi KBR, tambah sebilangan kecil kalium hidroksida nyetel nilai pH 8, saringan insulasi sawise 0,5 jam, bakal njlentrehake filtrat ing kristalisasi lan agresif kanggo suhu ruangan, kristalisasi, pamisahan, pangatusan, kalium bromate digawe dening produk kasebut.

2) Oksidasi klorin Metod

Sawise reaksi susu jeruk nipis lan bromida, gas klorin ditambahake kanggo reaksi oksidasi klorin, lan reaksi kasebut rampung nalika nilai pH tekan 6 ~ 7. Sawise dicopot slag, filtrat diuap. Larutan klorida natrium ditambahake kanggo bereaksi kanggo ngasilake barium presipitasi bromate, lan udan saring ditanggepi banyu kanggo njaga suhu tartamtu lan ditambah karo kalium karbonat kanggo reaksi dekomposisi dobel. Bromate kalium mentah dicuci nganggo banyu sithik sawetara kaping pirang-pirang, banjur disaring, diuap, digawe adhem, dikristalisasi, dipisahake, dikeringake lan diremuk kanggo nyiyapake produk kalium bromat sing bisa dipangan.

3) Bromo-Potasium Hydroxide Metod

Kanthi bromin industri lan kalium hidroksida minangka bahan baku, kalium hidroksida dibubarake dadi larutan kanthi 1,4 kali jumlahe banyu, lan bromin ditambahake kanthi terus diaduk. Nalika bromida ditambahake kanthi jumlah tartamtu, kristal putih diendhot kanggo njupuk bromate kalium kasar

Terusake nambah bromine nganti cairan jambon. Sanalika nambah bromin, banyu adhem terus ditambahake ing larutan kanggo nyegah ilang volatilisasi bromin amarga suhu dhuwur. Dicandhang bola-bali, disaring, dikeringake, banjur dibubarake karo banyu sing dikepengini, lan nambah sebilangan kalium hidroksida kanggo ngilangi bromin sing gedhe banget sajrone sintesis, rekristal sapisan, pungkasane njupuk produk kristalisasi, pepe lan wis rampung.

Aplikasi

1) Industri bahan fotosensitif sing digunakake kanggo nggawe film fotosensitif, pangembang, agen penebalan negatif, toner lan agen pemutih foto warna;
2) Digunakake minangka tranquilizer syaraf ing obat (telung tablet bromin);
3) Digunakake kanggo reagen analisis kimia, transmisi spektroskopik lan inframerah, nggawe sabun khusus, uga ukiran, litografi lan aspek liyane;
4) Iki uga digunakake minangka reagen analitis.

Pasar Ekspor Utama

Asia Afrika Australasia
Eropa Timur Tengah
Amerika Utara Amerika Tengah / Selatan

Kemasan

Spesifikasi kemasan umum: 25KG, 50KG; 500KG; 1000KG Jumbo Bag;
Ukuran Kemasan: Ukuran tas Jumbo: 95 * 95 * 125-110 * 110 * 130 ;
Ukuran tas 25kg: 50 * 80-55 * 85
Kantong cilik yaiku tas lapisan kaping pindho, lan lapisan njaba duwe film lapisan, kanthi efektif bisa nyegah panyerapan lembab. Jumbo Bag nambah aditif proteksi UV, cocog kanggo transportasi jarak adoh, uga ing macem-macem iklim.

Pembayaran & Pengiriman

Jangka Pembayaran: TT, LC utawa kanthi negosiasi
Port of Loading: Pelabuhan Qingdao, China
Wektu timbal: 10-30 dina sawise konfirmasi pesen

Kauntungan Kompetitif Utama

Sampel Ditampa Oder Cilik Kasedhiya
Distribusi sing Ditampa Reputasi
Pangiriman Prompt Kualitas Harga
Jaminan / Garansi Persetujuan Internasional
Negara Asal, CO / Formulir A / Formulir E / Formulir F ...

Nduwe luwih saka 10 taun pengalaman profesional ing produksi Barium Chloride;
Bisa ngatur pengepakan miturut sarat sampeyan; Faktor keamanan tas jumbo yaiku 5: 1;
Pesenan nyoba cilik bisa ditampa, sampel gratis kasedhiya;
Nyedhiyakake analisis pasar lan solusi produk sing cukup;
Kanggo nyedhiyakake pelanggan rega paling kompetitif ing tahap apa wae;
Biaya produksi sithik amarga kalodhangan sumber daya lokal lan biaya transportasi sing murah
amarga jarak cedhak dermaga, mesthekake rega kompetitif.

Keracunan protèktif

Aja ngombe utawa nyedhot, lan aja nganti mripat lan kulit. Yen ditelan, pusing lan mual bakal kedadeyan. Mangga enggal golek perawatan medis. Yen dihirup, bisa uga mutah. Segera copot pasien menyang udhara seger lan golek dhokter. Yen cipratan ing mripat, langsung dicuci nganggo banyu seger sajrone 20 menit; Kulit sing kena kalium bromida uga kudu dibilas nganggo banyu.

Storage Storage lan Transportasi

Sampeyan kudu ditutup kanthi garing lan dijaga supaya ora ana cahya. Dikemas ing tas PP sing dilapisi kanthong PE, 20kg, 25kg utawa 50kg saben jaring. Kudu disimpen ing gudang sing berventilasi lan garing. Pengepakan kudu lengkap lan dilindhungi saka kelembapan lan cahya. Kudu dilindhungi saka udan lan srengenge sajrone transportasi. Nangani kanthi ati-ati nalika mbukak lan mbongkar supaya ora rusak. Yen ana geni, wedhi lan macem-macem alat pemadam kebakaran bisa digunakake kanggo mateni geni kasebut.

  • Potassium Bromide (1)
  • Potassium Bromide (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita